FSK barnegruppe 8 – 12 år starter opp tirsdag 30.8 kl. 1800 på Skihytta.  Treningene er for barn født 2008 og tidligere. Vi trener tirsdager fra Skihytta kl. 1800 – 1900 og torsdager fra Kvernhushallen kl. 1800 – 1900, men også andre steder i distriktet.

Blir vi mange kommer vi til å dele opp i Barnegruppe I og II

Barnegruppe I – løp og lek i skog og på skiommer vi til å dele inn i gruppe I og II 

Treningene er en videreføring av aktivitetene fra Lek i skog og har en lekende tilnærming til orientering og langrenn med fokus på allsidighet og variasjon.  Vi løper og leker i skogen, enkle orienteringsaktiviteter, sal-aktiviteter, rulleski og langrenn. 

Barnegruppe II – forberedelse til orientering og langrenn

Denne gruppen er for de som behersker grunnleggende orienteringsteknikk og rulleski- og langrennsteknikken, og som liker å løpe/gå på ski litt lengre distanser.

Vanskelighetsgraden på de tekniske momentene i orientering og ski økes fra barnegruppe I. Noen av aktivitetene vil ha mer treningsfokus enn lek.  Deltagelse på en del av klubbens treningsløp i orientering.

For foreldre/foresatte:

Bli gjerne med på trening sammen med barna eller ta deg en egen treningstur i Fredrikstadmarka mens barna trener. Noen ganger trenger vi hjelp til aktivitetene.

Foreldremøte arrangeres høst og vår.

Deltageravgift: medlemskap i Fredrikstad Skiklubb.

For mer info kontakt: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.