Barneidrett er en viktig del i FSKs strategi.

FSK har en egen barnegruppe som har det gøy sammen.

De ønsker seg flere barn, ta kontakt hvis du har barn som ønsker å prøve orientering, langrenn, eller de bare vil ha det gøy sammen med andre barn.


Kontakt Leder Linda Solberg tlf. 918 10 193 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Barnegruppa er for barn mellom 7 -12 år og har tilbud tirsdager og torsdager. Sjekk aktivitetskalenderen for opplegg og oppmøtested. Vi veksler mellom orientering, langrenn/rulleski, løp og lek både inne og ute avhengig av årstid.

 

FSK har også en egen gruppe for barn 5 - 6 år, som heter LEK i SKOG. Oppmøte ved Kvernhuset Ungdomsskole hver torsdag kl 18.

LEK i SKOG har fokus på å bruke naturen til lek og fysisk aktivitet. I skogen vil vi klatre, balansere, huske, henge, hoppe og løpe. Våre aktiviteter foregår i skogen rundt Kvernhuset hvor vi har en fast base ved hinderløypa vår. Våre aktiviteter gir god grovmotorisk trening, koordinasjon- og balanseøvelse. Vi ønsker at barna skal oppleve egen mestringsfølelse i skogen og ha det moro i samarbeid med andre barn. Kommer det snø vil vi ake og stå på ski. Vi vil også gjøre spennende oppgaver sammen i mørket.