Fredrikstad Skiklubb ønsker velkommen til Stolpejakten i Fredrikstad.

Stolpejakten går ut på å finne stolper rundt omkring i distriktet rundt Fredrikstad. I 2022 starter jakten 9. april og avsluttes 15. november. I år har Fredrikstad skiklubb satt ut 146 stolper.

Du kan finne stolper i Fredrikstad sentrum, i Gamlebyen, ved Pernes og i Fredrikstadmarka både ved Bjørndalen og Haugåsen/Rekustad.

Du kan også ta en tur ut til kysten å jakte på stolper i Engelsviken og til Kirkøy på Hvaler. Eller hva med en vandring på Hankø/Vikane.

Stolpene kan du registrere enten manuelt eller digitalt. Last ned mobilappen «Stolpejakten», slik at du kan sjekke kartene og scanne QR-koden på hver stolpe.

Du kan også få papirkart på rådhuset, turistkontoret i Gamlebyen, Hankø Hotell & Spa, Løplabbet, YX Christianslund, Intersport Torvbyen, Circle K Rakkestadsvingen, Sportman i Dikeveien, fiskehandler Skogen i Engelsviken og ved Kornmagasinet på Skjærhalden (se hele listen på https://stolpejakten.no/arrangor/fredrikstad). I tillegg kan det finnes kart i postkasser utenfor bua ved Skihytta, og på lykestolper ved inngangen til marka ved Skytterhuset og Stjernehallen.

Du kan også laste ned kart via https://stolpejakten.no/arrangor/fredrikstad eller bruke mobilappen.

Stolpejakten er gratis og passer for alle. Bli med på jakten og finn stolper i ditt nærområde!

Følg Stolpejakten Fredrikstad på facebook her...

stolpejakt gamlebyen21