Bidra - vipps - til ny FSK løypemaskin.

Skal du gå på ski når snøen kommer? Vipps ditt bidrag til ny løypemaskin slik at vi får flotte skiløyper i år også! Du kan vippse ditt bidrag til

FSK løypemaskin: 538686

Mer info om prosjektet under logoen...

Fredrikstad Skiarena logo 400

Fredrikstad Skiklubb inviterer til spleiselag!

Kjære alle trofaste støttespillere og dere som har et hjerte for marka og Fredrikstad Skiklubb.Vinteren nærmer seg og alle som er glad i marka og skisporten gleder seg til mange flotte dager på ski, både i marka og i Fredrikstad Skiklubbs nye skianlegg på Veum, som snart er ferdigstilt.

Fredrikstad Skiklubb trenger en ny løypemaskin – en maskin som også skal takle forholdene i det nye anlegget. Vår nåværende maskin er 15 år gammel og fungerer ikke så godt lenger. For å sikre forutsigbarhet og nypreparerte spor trenger vi derfor en oppgradering på dette området. Pris på ny løypemaskin er rundt 2 millioner.

Det er mange som er glad i marka og bruker den flittig, og du er kanskje en av dem? Kanskje var du også en av dem som kjøpte «andelsbrev» i den forrige løypemaskinen?

Vi utfordrer nå Fredrikstadfolk, næringsliv og det offentlige til et spleiselag.
Vi håper du vil være med å bidra. Dette er en investering i folkehelse og din fremtid. Skiløypene i marka og i det nye skianlegget vil være gratis å bruke for alle.
«Andelsprisen» for privatpersoner vil være kr.1.000.-

Det er også mulig å bidra med valgfritt beløp via vipps eller til konto.

Beløpet kan settes inn på Fredrikstad Skiklubbs konto: 1080 29 31080 eller
Vippses til Fredrikstad Skiklubb på:

FSK løypemaskin: 538686

Næringslivet er velkommen til å ta kontakt med Knut Norum på telefon 951 01 861 for en prat om bidrag til løypemaskin og om hva vi kan tilby tilbake!

På forhånd - TAKK for ditt bidrag!
Mvh Fredrikstad Skiklubb

fsk logo ny 200