Fredrikstad Skiklubb fyller 125 år torsdag 14.januar 2021. I den anledning ønsker hovedstyret at dagen skal markeres med et lystog til Skihytta med klubbens medlemmer.

UTSETTES: Lystoget var planlagt til den 14.januar, men pga Corona-situasjonen vi nå er i, så utsettes dette på ubestemt tid. Vi fyller 125 i hele år heldigvis :-)

Det er laget et opplegg hvor alt vil foregå utendørs med mulighet til å holde god avstand mellom deltagerne.
Man har lagt opp til 3 startsteder, Fredrikstad Skiarena, Rolvsøyhallen og Evenrød skole. Deltagerne må melde seg på arrangementet på FSK's hjemmeside og oppgi startsted (3 muligheter, se figur 1) og telefonnummer.
På hvert av startstedene blir det en ansvarlig "turleder" som registrerer de fremmøtte og leder de til Skihytta i den aktuelle traseen på en forskriftsmessig måte.
Selv om det er mulig å følge lysløypa hele veien, har vil lagt inn noen strekninger der det vil være helt mørkt, slik at det medbrakte lyset kommer til nytte.

Alle deltagere medbringer eget lysutstyr (hodelykt, lommelykt, etc.).
På Skihytta vil det være en "smittevernansvarlig" som overtar registreringslistene fra "turlederne", sørger for nødvendig håndsprit og ellers gir veiledning. Listene arkiveres for eventuell etterbruk i smitteregistrering.

Vi håper medlemmene ser betydningen av dette historiske øyeblikk, og møter opp for å markere dagen og hedre de som historisk sett har lagt grunnlaget for de aktivitetene vi i dag kan drive med i Fredrikstad Skiklubb.

Aktiviteter og tidsskjema <dato ubestemt> 2021:

1.            Oppmøte på Evenrød (17.45), Fredrikstad Skiarena (17.30) og Rolvsøyhallen (17.30)

2.            Tog med egne lykter fra oppmøtested til Skihytta, ankomst kl.18.15 (se alternative         traseer i figur 1)

3.            Appell ved klubbens leder Anders Krosby fra trappa utendørs kl.18.30

4.            Quiz om FSK's historie med store plakater med spørsmål fordelt rundt på Skihytta, Kiosken og Garasjebygget (fokus på sikker avstand), mellom kl.18.45 og 19.45.

5.            Enkel servering av kaffe / toddy og nøttepose, mellom kl.18.45 og kl.19.45. Aktivitet 4 og 5 forgår parallelt for å unngå for mye trengsel og gi mulighet for litt mingling med sikker avstand.

6.            Gjennomgang av svar på Quiz og komplettering med noen historiske anekdoter, mellom kl.19.45 og 20.15.

7.            Mars tilbake til startstedet og hjemreise for deltagerne kl.20.15.

Til serveringen benyttes 1 gangs krus. Servering vil foregå fra Kiosken.
Ved hver Quiz stasjon vil det være en fakkel som brenner.
Det vil ikke være behov for blyant / kulepenn til Quizen, man stikker hull i svarskjemaet med en enkel pinne. Det blir ingen premiering (hensikten er å lære noe om klubbens historie).

 

Påmelding:

Påmeldingsfrist <ubestemt dato>. (Ønskelig med så tidlig påmelding som mulig!)

Påmelding her: https://forms.gle/e4iJBYNqPvTXCygu8 

Forbehold:

Det må tas forbehold om at arrangementet kan bli avlyst dersom smittesituasjonen skulle forverre seg i Fredrikstad. Opplysninger om dette vil eventuelt bli gitt på FSK's hjemmeside.

Avslutning:

Vi ønsker alle vel møtt til en enkel og uhøytidelig markering av en viktig dag i Fredrikstad Skiklubbs historie.
Bli med å skap litt lys i en ellers mørk og spesiell årstid!

Vennlig hilsen


Fredrikstad Skiklubbs Hovedstyre

(hele innbydelsen i .pdf her...)

125aar lystog2021 600

Alternative ruter til Skihytta fra de ulike startplassene.