Utskrift
Kategori: Orientering

Hei Orienteringsløpere.

For dere som har lyst på en ekstra styrkeøkt i uken nå i vintersesongen, har vi fått til et opplegg hos STAC på Rolvsøy.

En del av oss var med på noen prøveøkter der i fjor, og de eldste i skigruppa trente fast der i fjor høst. Opplegget virker veldig bra.

Hver mandag fra 9. nov til ut februar blir det styrketrening som er lagt opp spesielt med tanke på løping. Hovedvekt på styrking av kjernemuskulatur, spenst, hurtighet og fleksibilitet.   

Dette vil bedre løpsfysikken og forebygge skader!

Treningen vil foregå fra kl. 1900 – 2000. Vi vil få et tilpasset opplegg, og STAC stiller med instruktør. Treningen legges opp som «sirkeltrening». Det er lite bruk av tradisjonelle treningssenter apparater, men det brukes bl.a. medisinballer, kettlebells o.l.  

Vi har maks 24 plasser tilgjengelig. Ungdommer og juniorer har førsteprioritet, men seniorer kan også være med hvis det er ledige plasser.

Denne treningen inngår ikke direkte som en del av FSK’s treningstilbud. Derfor blir det her en egen deltakeravgift på kr. 600.- for treningsperioden nov – feb.

Meld dere på til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Førstemann til Mølla!

Påmeldingsfrist: Mandag 02.11. kl. 2100. Tildeling av plasser vil bli foretatt rett etter fristen. Ungdom og juniorer som ikke da er påmeldt vil miste plassen til påmeldte seniorer.

Påmeldingen gjelder for hele perioden, og betalingen er lik uansett hvor mange økter man deltar på.

Vi betaler gruppepris pr time. Så for at kostnaden pr. deltaker skal kunne holdes på kr. 600.- har vi satt et minimumsantall på 15 påmeldte for at dette skal gjennomføres.

Se mer om STAC på http://www.stac.no/

Spørsmål om opplegget tas til meg på mail eller tlf. 911 93502.

Arnfinn