Denne helgen er det Kick-Off 2020 for elite-gruppa i FSK.

Her vil det være kanongode økter med matching, så ikke nøl og prøv å få med dere minst 1 økt ;). På øktene er absolutt alle hjertelig velkommen til å delta!

Etter treningen på lørdag ettermiddag kl. 17.30, skal vi ha et møte på FFK Stadion for alle mer eller mindre ambisiøse utøvere fra junioralderen og oppover, i Wang sine lokaler. Gratis parkering i parkeringshuset. Inngangen er Inngang 7. Her er det mulig å dusje, det finnes toastjern og mikrobølgeovn ;) Jeg skal handle litt frukt, nøtter og drikke til møtet.

På møtet vil jeg informere om forventninger, regler, konkurranser og satsingsområder for 2020. Jeg vil også ta litt om rollen til Olli Markus og hvordan utøvere kan benytte seg av han mot individuelt treningsarbeid. Deretter vil Oma snakke litt om den ukentlige treningen, periodisering, årsplan, samlinger osv. Vi åpner selvfølgelig opp for innspill ifht treningarbeidet og samlinger.

Vel møtt! Det er viktig at alle som har lyst å løpe NC, NM (selv om du er utlending er du velkommen hos oss), 10mila, Jukola osv prøver å være med på møtet. :)

Vel møtt!

Hilsen Torben.

Fredag kveld: Nattøkt
Lørdag morgen: Langtur
Lørdag ettermiddag: Nattøkt
Lørdag kveld: Møte
Søndag morgen: Stafettøkt

Mer info: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3304