"Kinderegg-renn": Hele tre cuper inngikk i rulleskirennet som gikk av stabelen på Fredrikstad Skiarena søndag 17.10.
15.-16 åringene i Akershus, Oslo og Østfold skikretser innledet sin Møllercup og juniorklassene med løpere rundt Oslofjorden avsluttet sin Oslofjordcup.
Her ble det det ut pengepremier til sammenlagtseieren. For Østfold Skikrets inngikk rennet i Sparebank1/Swenor Cup som går over hele sesongen 21/22.

Rennet gikk i fristil enkeltstart. Distansene var 2, 3, 5 og 10 km ut fra aldersklasse.

Farten økte for hver klasse utover dagen og i juniorklassen ble det nok satt løyperekord på en runde. Wilhelm Georg Lelkanger i klasse M18 var raskest i løypa med 23:56 på 10 runder (ca 11,3 km). I kvinneklassen nevner vi at Elise Fredheim Simonsen fra Trøsken vant 5 km for K18 på tiden 14:43
FSK hadde få løpere med så vi tar med alle som fullførte: Ingrid Johanne Ringstad i klasse J10, Ella Mathilde Thuve i J11 og Elen Marie Ringstad i J12. Resultatliste kan sees på https://live.eqtiming.com/58493.
Løperne gikk på låneski fra Swenor med rullemotstand 2. Noe "smørediskusjon" skal det derfor ikke være snakk om.

FSK tok for anledningen i bruk nyinnkjøpt tidtakeranlegg . Anlegget er anskaffet med god støtte fra Fredriksstad Blad i samarbeid med Sparebankstiftelsen/DNB. Det var selvsagt litt ekstra nerver rundt dette, men utstyret fungerte prikkfritt.
Arrangementsmessig rullet det godt. Mye utstyr var på plass ifm. Blodslitet, noe som medførte en del mindre jobb med rigging av arena.
Tilbakemeldinger fra både utøvere, klubber og Teknisk Delegert har vært gode og vi håpe selvsagt på flere flotte renn både på hjul og på snø fremover.
Skigruppa vil rette en takk til alle som bidro til at arrangementet ble en suksess!

Det ble et action-fylt renn, sjekk her hvor tøffe ungdommene er, i dette video-sammendraget på youtube: